+32 473 78 15 07 info@appartementcalpe.be

Welkom bij Cala la Manzanera

Cala la Manzanera biedt een heerlijke vakantie voor gezinnen of koppels op zoek naar een rustige, ontspannen tijd in een mooie omgeving dichtbij de zee. Doordat Calpe niet alleen een kustplaats is maar ook een echt stadje is er veel te beleven voor jong en oud. Zo zijn er vele mogelijkheden voor lekker uit eten gaan, avonturistische en sportieve activiteiten, discotheken, winkels, markten en uitstapjes.

Een zonnig, charmant en ruim appartement, gelegen in een mooie residentie met een zonnig terras en gezellige plaatsen om te genieten. Zon, of schaduw, zoals U het zelf wenst. De residentie is voorzien van een groot zwembad met verlichting en natuurlijk ontbreken hier niet de parasols en de ligstoelen.

Het meest belangrijke van het appartement ontbreekt natuurlijk niet, het terras, je maaltijd klaarmaken op de barbecue en genietend van een glaasje wijn. De plaats waar U ten volle van Uw vakantie kan genieten en waarschijnlijk ook de meeste tijd zal doorbrengen. Spanje is zon en zon is warmte. Wens je het iets koeler dan heeft het appartement overal airconditioning.

Heb je vragen?

Heb je een vraag over de omgeving van Calpe, het appartement of voor reservatie? Stuur een berichtje.

Contacteer ons

Reserveren

Wil je het appartement reserveren of de beschikbaarheid controleren in een bepaalde periode? Doe het nu online.

Controleer beschikbaarheid

Adres

Partida Manzanera
Urbanisatie Cala Manzanera
Blok 14 G, nr. 124
E 03710 Calpe Alicante, Spain
GPS coördinaten : 38.639375, 0.037475

Contact in België
Chantal Vanmarsenille
+32 473 78 15 07